Persoonlijk interieuradvies


Bij BDS helpen we u ook om van uw huis, een thuis te maken! Wilt u uw woonkamer een nieuwe uitstraling geven, heeft u geen idee wat er bij uw woonruimte past, of gaat u binnenkort verhuizen? Dan kunt u bij ons terecht voor een geheel verzorgd interieurplan. Samen met onze stylistes Sharon de jong  stellen wij aan de hand van uw wensen en voorkeuren een op maat gemaakt plan op. 

Ons basispakket is een kleuradvies. Vanaf daar kunt u steeds een BDS dienst toevoegen, afhankelijk van uw wensen. Zo bouwt u het perfecte pakket op met de service waar behoefte aan is in uw interieur. Bent u toe aan een frisse kleur op de muur? Wij denken mee en geven u een persoonlijk kleuradvies. Wilt u uw woning van top tot teen een compleet nieuwe look geven? Ook dan bent u aan het goede adres. Wij gaan aan de slag met een interieurplan dat tot in de puntjes is verzorgd. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. 

Kleuradvies

Kleur geeft sfeer, warmte en kan een ruimte groter en kleiner doen lijken. Een goede kleur kiezen is daarom essentieel in uw woning, maar dit kan nog weleens lastig zijn. Met ons persoonlijke kleuradvies denken wij met u mee over een passende kleur voor uw interieur. Voor deze service komen onze specialisten bij u thuis om de ruimte te bekijken, uw persoonlijke wensen te bespreken en een advies op te stellen.

Wat zit er bij deze service?
➤  Een kleurplan met kleurenkaart en kleurnummers voor verf voor muren, kozijnen, plafond etc.-
➤  Een behang / muurbekleding advies.
➤  Een voorstel voor raamdecoratie
Vraag offerte aan

Meubelplan

Wilt u net een beetje meer advies en tips om uw woonruimte te stylen? Kies dan ons meubelplan als  aanvullende service. Hier zit naast een kleuradvies, ook een persoonlijk plan bij voor de beste keuze en opstelling van uw meubels. We kijken bij deze service samen met u naar de perfecte samenstelling en indeling van meubels om uw ruimte optimaal te benutten. Dit kunnen nieuwe meubelen zijn, maar ook meubelen die u al in huis hebt staan of een combinatie van de twee.

Wat zit er bij deze service?
➤  Een kleurplan met kleurenkaart en kleurnummers voor verf voor muren, kozijnen, plafond etc.
➤  Een behang / muurbekleding advies.
➤  Een voorstel voor raamdecoratie.
➤  Een Meubelplan (plan met opstelling van de meubelen; zowel oude meubelen of nieuwe meubelen
Vraag offerte aan

Lichtplan

Als er iets is dat de sfeer en look van uw interieur bepaalt is het licht. Met het juiste gebruik van licht kun je uw woon- of kantoorruimte pas echt goed tot zijn recht laten komen. In combinatie met een kleur- en meubelplan helpen onze professionals u graag met een op maat gemaakt lichtplan. Bij deze service komen wij bij u thuis de ruimte bekijken en maken we samen met u een plan om de gewenste sfeer en uitstraling te bereiken. Hierbij kijken we naar verschillendesoorten, kleuren en merken.

Wat zit er bij deze service?
➤ Een kleurplan met kleurenkaart en kleurnummers voor verf voor muren, kozijnen, plafond etc.
➤ Een behang / muurbekleding advies.
➤ Een voorstel voor raamdecoratie.
➤ Een Meubelplan (plan met opstelling van de meubelen; zowel oude meubelen of nieuwe meubelen
➤ Een Lichtplan (plan met juiste plaatsing verlichtingspunten in de ruimte + advies soort lamp)
Vraag offerte aan

Interieur Compleet

Wilt u uw woning echt even helemaal opfrissen en restylen? Kies dan voor het BDS interieurplan! Hierbij maken we een uitgebreid plan voor uw leefruimte op basis van kleur, meubels en licht, zodat uw interieur het best tot zijn recht komt. Onze professionals komen bij u langs om de ruimte te bekijken en uw wensen in kaart te brengen. Wij zorgen voor een mooie plan dat naar uw smaak wordt samengesteld met harmonie tussen de ruimtes. Bij deze service kunt u kiezen uit twee opties: een interieurplan voor de woonkamer en keuken óf een interieurplan voor uw gehele woning. Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden met ons te bespreken.


Wat zit er bij deze service?
De desbetreffende ruimtes worden voorzien van:
➤ Een kleurplan met kleurenkaart en kleurnummers voor verf voor muren, kozijnen, plafond etc. 
➤ Een behang / muurbekleding adviesEen voorstel voor raamdecoratie.
➤ Een Meubelplan (plan met opstelling van de meubelen; zowel oude meubelen of nieuwe meubelen
➤ Een Lichtplan (plan met juiste plaatsing verlichtingspunten in de ruimte + advies soort lamp)
Vraag offerte aan

Om het mooiste resultaat te behalen willen wij bij iedere service graag accurate bouwtekeningen van de ruimte inzien.

Vraag vrijblijvend een offerte op!

Neem contact met ons op