Specialist in Behangwerk


Onze gerenommeerde vakmannen zijn gespecialiseerd in behangwerk en kunnen allerlei oppervlakten voorzien van een mooi, door u uitgekozen behang. U kunt er bij BDS Wallcovers altijd op vertrouwen dat het behangen van uw wand zorgeloos verloopt. In samenwerking met onze styliste Vicky van der Plas, kijken wij naar het oppervlak en het patroon van uw design. Zo kunnen wij uw ruimte van totaalstyling en het mooiste resultaat voorzien.

Uitgelichte producten


Fotobehang

Wat is er mooier dan een muur waar u uren van kunt genieten en steeds weer iets nieuws ontdekt? Ga voor fotobehang wanneer u uw muur het middelpunt van de ruimte wilt maken. Dat lukt zeker door te kiezen voor fotobehang met kunstwerken uit het Rijksmuseum: stillevens, of andere bekende meesterwerken. En ook door het subtiel aan te pakken met een zwart-wit landschap of blauwe bloemen. Kijk naar de kleuren die u in de ruimte gebruikt en de meubels die erin staan en kies fotobehang dat goed tot zijn recht komt op uw mooiste muur.

Behangpanelen

Om uw muur een uniek karakter te geven, kiest u voor een behangpaneel van KEK Amsterdam. De behangpanelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en prints, zodat u echt iets bijzonders aanbrengt op uw muur. Maak er een echte blikvanger van door te kiezen voor een behangpaneel met bloemen, vogels of afbeelding van een kunstwerk uit het Rijksmuseum. Of ga juist voor een licht gegraveerd landschap wanneer u het behang minimaal wilt laten opvallen. Complete stillevens, een jungle muur of marmer muur behoren ook tot de opties.

Patroonbehang

Dit type behang bestaat uit patronen die oneindig herhaalbaar zijn. Het is geschikt voor elke ruimte. Zo kunt u er uw hele woonkamer mee behangen, maar ook een thuiswerkplek of welke andere ruimte dan ook. Het patroonbehang is ook geschikt voor een klein muurtje dat u speciaal wil laten opvallen.

Vindt u de maat van uw muur niet tussen het bestaande behang en fotobehang? Dan kunt u ook gaan voor de optie behang op maat. Hierbij schaalt KEK Amsterdam de gewenste afbeelding precies zo, dat het behang uw hele muur bedekt. Ideaal om een bijzonder effect te creëren in de woonkamer of slaapkamer, maar denk ook eens aan de hal, het kantoor, of behang voor de kinderkamer.