Over ons


Sharon de Jong

Mijn naam is Sharon de Jong, 28 jaar en in april 2021 gestart als interieurstylist bij BDS Wallcovers.

Vroeger als jong meisje was ik altijd al creatief en ondernemend. Dankzij een aantal verhuizingen is mijn liefde en creativiteit gegroeid voor interieur en styling. Welke kleuren passen bij elkaar? Wat wordt de eyecatcher in het huis? Welk licht staat hier mooi? Durf! Dat is het woord dat altijd in mijn hoofd speelt. Uiteindelijk resulteert dit in het WOW-effect in jouw interieur! Na een aantal studies, reis- en werkervaring, haalde ik geen voldoening meer uit mijn werk bij de apotheek.

Binnen Schildersbedrijf BDS groeide de vraag naar kwalitatief behang, professioneel interieuradvies en het totaalaanbod van interieur styling. In de bijzondere periode rondom corona hebben wij de mogelijkheid gehad om te specialiseren en dit concept te doen opbloeien. Dit bood zowel mijzelf als Vicky de mogelijkheid om van onze passie ons werk te maken binnen BDS Wallcovers. 

📞 +31 6 123 671 55

Vicky van der Plas

Ik ben Vicky van der Plas-Vlasman en sinds april 2021 werkzaam als interieurstyliste binnen BDS Wallcovers. Een baan waar als kind al mijn passie lag. Ik tekende vroeger al op papier uit hoe ik onze gedeelde kamer in wilde richten en bedacht hoe ik mogelijk van het balkon mijn eigen slaapkamer kon maken. Mijn ideeën liet ik dan vervolgens aan mijn ouders zien, in de hoop dat we gelijk aan de slag konden gaan.

Na mijn Havo-opleiding ben ik echter toch de zorgsector ingegaan, waar ik vervolgens ruim twaalf jaar met veel plezier heb gewerkt, en erg veel geleerd heb. Tóch miste ik altijd al iets in de zorg en gaf ik bij ieder functioneringsgesprek aan dat ik de creativiteit in mijn werk miste. Toen in het voorjaar van 2021 de functie interieurstyliste bij BDS op mijn pad kwam, twijfelde ik geen moment en ben ik gelijk gestart met de opleiding interieurstyling.

De eerste maanden combineerde ik mijn werkzaamheden als interieurstyliste met mijn werk in de zorg, maar toen de onderneming groeide was voor mij al snel duidelijk dat ik mij vol in het interieurvak wilde storten. En daar heb ik tot nu toe geen minuut spijt van gehad, want hoe mooi is het om van je passie je werk te maken!

📞 +31 6 102 612 88

Bekijk onze Styling Brochure